@חוויה-טלפונית כתב בחדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id:
בקומבינות אני (חושב שאני) הרבה יותר טוב מכם
לא כ"כ הצלחתי להבין איפה אתה יותר חזק בקומבינות
אתה פשוט הסברת למה כל מה שכתבו לך לא כ"כ עוזר לך... (וד"ל).
כמו"כ לא נראה לי שמישהו התאמץ כאן יתר על המידה לחפש לך קומבינות... אלא כל אחד רצה לעזור לך קצת כפי יכולתו עם הידע שהיה לו באותו זמן שהגיבו לך, ואפי' גם קצת התאמצות לבדוק ולאמת את מה שחשבו, אבל לא עד כדי שתקרא לזה שחשבו על קומבינות וכו' וכו'...
ולסיומו של ענין, אתה ביקשת בהתחלה
@חוויה-טלפונית כתב בחדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id:
אם יהיה אפשר להחיל על משתמש זיהוי מסויים מוגדר מראש בעת כניסה לשלוחה
וע"ז הגבתי לך
@HMJE22 כתב בחדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id:
כבר קיים אופציה כזה, אתה יכול להשתמש עם זה - כניסה לפי שיוך טלפוני לשם משתמש.
שבעקרון זה התשובה על מה שביקשת בפוסט הראשון שלך...
אלא שאתה הגעת עם בעיה חדשה
@חוויה-טלפונית כתב
אבל זה לא עוזר לי במקרה שאין לי את כל הטלפונים של מי שאמור לחייג למערכת...
אז כך, ראשית כל אם אתה מדבר בשטחיות, אין פתרון כרגע...
ניסו להציע לך כל מיני פתרונות שאולי יכולים לעזור. אם בכל זאת אתה טוען ויודע שהם לא עוזרים... אז לפחות תגיד תודה שניסו לעזור לך, ולא קרה כלום מעבר לכך, אז לצערנו לא הצלחנו לעזור כמו שרצינו... 
חוץ מזה, אם אתה בכל אופן מבין קצת בapi אז זה מאוד מאוד פשוט, וחבל לך על המאמצים המיותרים...
ולסיום:
אם אתה כבר בכל אופן רוצה שיפתחו את זה, (ועוד הרבה יהנו מזה), אז תפתח נושא חדש בבקשות לפיתוח, ותגדיר את כוונתך יותר בכיוון הזה...
אם יהיה אפשר להחיל על משתמש זיהוי מסויים מוגדר מראש לכל המאזינים בעת כניסה לשלוחה מסויימת.
(כמובן אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, רק הנ"ל הוא פשוט לשימת לב לדייק יותר בבקשתך, כי בקשתך הקודמת כפי שהובא כאן לעיל, כבר קיים...).
וכמדומני שאין שום ענין להמשיך את הנושא הזה כאן, כאשר תשים לב הכותרת של הנושא הוא חדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id. ולדברים אחרים יש פורום משתמשים.
בהצלחה