חדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id
-
ב"ה
הגבלת כניסת ID בו זמנית
ניתן להגביל כניסת ID לאותה מערכת בו זמנית.
למשל: אם משתמש א' נכנס עם ID שמספרו '1234',
משתמש ב' לא יוכל להיכנס עם אותו ID כל עוד ה ID פעיל במערכת.כדי שתחול ההגבלה, יש להגדיר:
limit_double_entry=yes
ניתן להחיל את ההגדרה בשלוחה מסויימת בקובץ ext.ini או על כלל השלוחות בקובץ ivr.ini הנמצא בשלוחה הראשית.
שימו לב: ההגבלה חלה אך ורק באותו סוג ID
לדוגמה, אם משתמש א' נכנס עם מספר ID מסוגlist
ומשתמש ב' נכנס עם אותו מספר ID מסוגenter_phone_list
ההגבלה לא תחול.באם חלה הגבלה, המשתמש ישמע:
M4376
לא ניתן להתחבר בו זמנית מאותו משתמשאפיון: @eliyahu
בברכה,
אלחנן -
@אלחנן1 ענק!!!
עכשו אותם מאזינים שבחדרי ועידה שרוצים לעשות בלאגן, ועושים ועידה עם הקו בעצמו, מה שיוצר הד מתמשך, לא יוכלו לעשות זאת יותר! -
פוסט זה נמחק! -
@אלחנן1
חזק מאוד
עכשיו נשאר עוד דבר קטן שיתן פונקציונאליות מטורפת
אם יהיה אפשר להחיל על משתמש זיהוי מסויים מוגדר מראש בעת כניסה לשלוחה -
@חוויה-טלפונית כתב בחדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id:
אם יהיה אפשר להחיל על משתמש זיהוי מסויים מוגדר מראש בעת כניסה לשלוחה
כבר קיים אופציה כזה, אתה יכול להשתמש עם זה - כניסה לפי שיוך טלפוני לשם משתמש.
אתה מכניס לכמה מספרי טלפון זיהוי מראש, והנ"ל עובד על בסיס קובץlist_all_information
, ובשימוש עם הקובץ הנ"ל אפשר להגדיר מאיפה לבדוק נתונים, כך שאתה יכול להכניס כזה קובץ לשלוחה מבלי לשבש את כל המערכת (אם אתה משתמש כבר במערכת עם כזה קובץlist_all_information
).
מקווה שהדברים מובנים, ותסתדר, כי אין לי כ"כ זמן כעת לפרט ולהסביר.בהצלחה
-
@HMJE22
מכיר את האופציה הזו כמובן ואני משתמש איתה המון
אבל זה לא עוזר לי במקרה שאין לי את כל הטלפונים של מי שאמור לחייג למערכת... -
אז תעביר אותו בשלוחת הרשמה שמחייבת אותו להקיש זיהוי [אחרת בלאו הכי איך תדע לאיזה זיהוי לשייך אותו]
ואת הזיהוי שהוקש + הטלפון תוסיף לאול אינפורמיישן
-
אבל זה לא עוזר לי במקרה שאין לי את כל הטלפונים של מי שאמור לחייג למערכת...
בapi אתה יכול להסתדר עם זה בקלות, אתה פשוט מעביר את כל אלו שאתה לא יודע את המספר שלהם מראש (מי שלא מופיע בקובץ
list_all_information
עם זיהוי), שיכנס לשלוחת api שמוסיפה בקובץ הנ"ל עוד שורה עם הפרטים שלו, שלענייננו זה המספר טלפון שלו, עם הזיהוי מראש שאתה רוצה להכניס לכל אחד.
(הבעיה בזה יהיה בהתנגשות מספר מאזינים בו זמנית, ואכמ"ל).ותוך כדי אני חושב שגם בלי api אפשר להסתדר בצורה קלה ופשוטה, להשתמש עם מודול הוספת ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש לקובץ במערכת לבחירתכם.
בהנ"ל אתה מגדיר מפתח (key) עם הנתונים שאמור להיות עד הטלפון של המאזין, והערך (value) יהיה המספר טלפון של המאזין, ואז אוטומטי מתווסף לקובץ שמאזין מטלפון פלוני יוכנס עם זיהוי אלמוני...
(את הנ"ל לא בדקתי כרגע עם זה עובד, אבל בהחלט יכול להיות שזה פתרון עבור כל מי שאתה לא יודע את המספר שלהם מראש, להכניס אותם גם לקובץlist_all_information
עם זיהוי מוגדר מראש).נ.ב. לשימת לב, אני לא נגד @חוויה-טלפונית כתב בחדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id:
עכשיו נשאר עוד דבר קטן שיתן פונקציונאליות מטורפת
אם יהיה אפשר להחיל על משתמש זיהוי מסויים מוגדר מראש בעת כניסה לשלוחהואדרבה, אם יפתחו את זה שיהיה ניתן להגדיר זיהוי מסויים באופן כללי שכולם יכנסו עם הזיהוי אוטומטי, זה יועיל מאוד לעוד הרבה דברים ואכמ"ל...
בכל אופן כל הנ"ל הוא בנסיון לעזור כל זמן שזה לא פותח...בהצלחה
-
@מנסה @HMJE22
בואו, בקומבינות אני (חושב שאני) הרבה יותר טוב מכם@HMJE22 כתב בחדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id:
ותוך כדי אני חושב שגם בלי api אפשר להסתדר בצורה קלה ופשוטה, להשתמש עם מודול הוספת ערך ID של המתקשר או ערך מוגדר מראש לקובץ במערכת לבחירתכם.
בהנ"ל אתה מגדיר מפתח (key) עם הנתונים שאמור להיות עד הטלפון של המאזין, והערך (value) יהיה המספר טלפון של המאזין, ואז אוטומטי מתווסף לקובץ שמאזין מטלפון פלוני יוכנס עם זיהוי אלמוני...זה ממש לא יעבוד בשום צורה שהיא!!!
האורפרטור = אינו ערך מתאים ב list_all_information@מנסה כתב בחדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id:
אז תעביר אותו בשלוחת הרשמה שמחייבת אותו להקיש זיהוי [אחרת בלאו הכי איך תדע לאיזה זיהוי לשייך אותו]
אני לא מחפש לשייך אותו לזיהוי מסויים, אלא להחיל עליו הגדרות שאפשר להחיל רק על זיהוי,
למשל אם אני רוצה שיוכלו לעבור סה"כ 200 משתתפים בשלוחה מסויימת ושהערך יתאפס בכל שבוע
אני יכול להחיל על כולם זיהוי YXZS ולהעביר אותם בשלוחה של אקסס פילטר.
עם API אפשר לעשות את זה גם בלי אקסס פילטר... -
בקומבינות אני (חושב שאני) הרבה יותר טוב מכם
לא כ"כ הצלחתי להבין איפה אתה יותר חזק בקומבינות אתה פשוט הסברת למה כל מה שכתבו לך לא כ"כ עוזר לך... (וד"ל).
כמו"כ לא נראה לי שמישהו התאמץ כאן יתר על המידה לחפש לך קומבינות... אלא כל אחד רצה לעזור לך קצת כפי יכולתו עם הידע שהיה לו באותו זמן שהגיבו לך, ואפי' גם קצת התאמצות לבדוק ולאמת את מה שחשבו, אבל לא עד כדי שתקרא לזה שחשבו על קומבינות וכו' וכו'...
ולסיומו של ענין, אתה ביקשת בהתחלה
אם יהיה אפשר להחיל על משתמש זיהוי מסויים מוגדר מראש בעת כניסה לשלוחה
וע"ז הגבתי לך
@HMJE22 כתב בחדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id:
כבר קיים אופציה כזה, אתה יכול להשתמש עם זה - כניסה לפי שיוך טלפוני לשם משתמש.
שבעקרון זה התשובה על מה שביקשת בפוסט הראשון שלך...
אלא שאתה הגעת עם בעיה חדשה@חוויה-טלפונית כתב
אבל זה לא עוזר לי במקרה שאין לי את כל הטלפונים של מי שאמור לחייג למערכת...
אז כך, ראשית כל אם אתה מדבר בשטחיות, אין פתרון כרגע...
ניסו להציע לך כל מיני פתרונות שאולי יכולים לעזור. אם בכל זאת אתה טוען ויודע שהם לא עוזרים... אז לפחות תגיד תודה שניסו לעזור לך, ולא קרה כלום מעבר לכך, אז לצערנו לא הצלחנו לעזור כמו שרצינו...
חוץ מזה, אם אתה בכל אופן מבין קצת בapi אז זה מאוד מאוד פשוט, וחבל לך על המאמצים המיותרים...ולסיום:
אם אתה כבר בכל אופן רוצה שיפתחו את זה, (ועוד הרבה יהנו מזה), אז תפתח נושא חדש בבקשות לפיתוח, ותגדיר את כוונתך יותר בכיוון הזה...אם יהיה אפשר להחיל
על משתמשזיהוי מסויים מוגדר מראש לכל המאזינים בעת כניסה לשלוחה מסויימת.(כמובן אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, רק הנ"ל הוא פשוט לשימת לב לדייק יותר בבקשתך, כי בקשתך הקודמת כפי שהובא כאן לעיל, כבר קיים...).
וכמדומני שאין שום ענין להמשיך את הנושא הזה כאן, כאשר תשים לב הכותרת של הנושא הוא חדש! הגבלת כניסת ID בו זמנית - enter id. ולדברים אחרים יש פורום משתמשים.
בהצלחה
-
זה ממש לא יעבוד בשום צורה שהיא!!!
האורפרטור = אינו ערך מתאים ב list_all_informationתוכל להגדיר
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/EnterID/ListAllInformation add_id_to_list_key_first=1111,1,,,
בלי value