מהפך במנוע הצינתוקים
-
@יהודה-צ.-כ. בדקתי עכשיו זה יפה שהם מייעלים את המערכת אבל זה יוצר מלא בעיות אני לא מבין למה אפילו לא חשבו לעדכן דבר כזה אני נותן לאנשים מס' משנה למערכת בידיעה שהם מוגבלים לשלוחה שזה מכניס אותם ופתאום אם הם עונים לצינתוק הם יכולים לשוטט במרחבי הקו להנאתם ולהגיע לתכנים שהם לא אמורים להגיע
אני לא יודע מי אחראי על הפיתוח @ימות-המשיח @שמואל חשוב מאוד לעשות דרך שצינתוק שנשלח מזיהוי משני במענה זה יהיה כאילו חייגו אליו ויפעל לפי ההגדרות של הניתוב שלו ולא יגיע לשלוחה ראשית -
@BEN-ZION כתב במהפך במנוע הצינתוקים:
@יהודה-צ.-כ. בדקתי עכשיו זה יפה שהם מייעלים את המערכת אבל זה יוצר מלא בעיות אני לא מבין למה אפילו לא חשבו לעדכן דבר כזה אני נותן לאנשים מס' משנה למערכת בידיעה שהם מוגבלים לשלוחה שזה מכניס אותם ופתאום אם הם עונים לצינתוק הם יכולים לשוטט במרחבי הקו להנאתם ולהגיע לתכנים שהם לא אמורים להגיע
אני לא יודע מי אחראי על הפיתוח @ימות-המשיח @שמואל חשוב מאוד לעשות דרך שצינתוק שנשלח מזיהוי משני במענה זה יהיה כאילו חייגו אליו ויפעל לפי ההגדרות של הניתוב שלו ולא יגיע לשלוחה ראשיתמסתבר שזה באג, ואני מאמין שיתקנו את זה בדיוק כמו שזה קיים במודול טלזכור, ומודול שיתוף המערכת בין מאזינים.
-
@יהודה-צ.-כ. כתב במהפך במנוע הצינתוקים:
@BEN-ZION כתב במהפך במנוע הצינתוקים:
אני לא יודע מי אחראי על הפיתוח @ימות-המשיח @שמואל חשוב מאוד לעשות דרך שצינתוק שנשלח מזיהוי משני במענה זה יהיה כאילו חייגו אליו ויפעל לפי ההגדרות של הניתוב שלו ולא יגיע לשלוחה ראשיתמסתבר שזה באג, ואני מאמין שיתקנו את זה בדיוק כמו שזה קיים במודול טלזכור, ומודול שיתוף המערכת בין מאזינים.
אכן, חשוב מאוד
@שמואל -
@מוטי-לוין
אצלי זה כן התייחס למעבר לפי מחוייג. -
@אA כתב במהפך במנוע הצינתוקים:
@מוטי-לוין
אצלי זה כן התייחס למעבר לפי מחוייג.אתה בטוח, כי אצלי עכשיו זה עדיין לא עובד? אולי אצלך זה צינתוק קמפיין (לא חינמי)?
-
@אבו
חינמי לגמרי. -
האם יש אפשרות לשנות את ההודעת מערכת להודעה אחרת
שלום קיבלתם שיחה זו.....ואם כן האם משהו יודע מה המספר של ההודעת מערכת
תודה רבה -
@sh0548534047 כתב במהפך במנוע הצינתוקים:
האם יש אפשרות לשנות את ההודעת מערכת להודעה אחרת
שלום קיבלתם שיחה זו.....ואם כן האם משהו יודע מה המספר של ההודעת מערכת
תודה רבהאני מאמין שכשזה יפורסם רישמית יהיה יותר מידע
כרגע הכל מניסיונות (והדלפות...) -
מישהו שם לב האם בצינתוקים שמופעלים ב-API זה עובד (אצלי זה לא עובד...)
-
@יהודה-צ.-כ. אני מלא פעמים לוחצאץ על זה בטעות במקום על אישור צינתוק.... ולא ידעתי מה זה עושה. זה ממש פישור משמעותי מבחינת ימות כל הכבוד להם
-
@אבו ברירת מחדל בAPI זה לא משמיע
אפשר להוסיףsayInfoOnAnswer=trueכדי שישמיע