עשיתי רעיון איך שיהיה לכל אחד שנכנס למערכת יקבל הודעה על כך שיש לו הודעה שעדין לא שמע אותה. (הרעיון עדין צריך שיפוץ קטן כדי שכולם יוכלו להשתמש בו.) עריכה ביום י"ג סיון
עריכה נוספת!
@ערוץ-הסקרים עשה אפשרות אחרת יותר מוצלחת כפי שהביא פה בסוף
עיינו כאן
(יש הבדל משמעותי בתוצאה! ברעיון שלי רק מי שנכנס לשלוחת הההודעה /שיעור החדש הוא מפסיק לקבל את ההודעה "יש הודעה חדשה..." וברעיון שלו כל אחד שומע פעם אחת את ההודעה שיש הודעה חדשה וגם אם הוא לא הקשיב עכשיו בפועל להודעה הזו הוא לא ישמע בפעם הבאה על כך.)
אז ככה
שלב 1
-
הפניה לפי מחויג
-
פעם אחת בלבד לשיחה
אני מפנה אותו לשלוחה שבה יש הודעה על כך שיש הודעה חדשה בשלוחת העדכונים
כדי שישמע את ההודעה ומיד יחזור לשלוחה ראשית עשיתי כך -
שלוחת השמעת קבצים (קובץ 000 - "יש הודעה חדשה בשלוחת העדכונים")
*את השלוחה הזו הכנסתי מתחת לשלוחה "מעבר לשלוחה אחרת" כדי שברגע שתיגמר ההודעה הוא יעבור לשלוחה שמעליו. (כמובן את ה"ביפ" ואת "סוף הודעות" עשיתי שקט)
*בשלוחה "מעבר לשלוחה אחרת" הגדרתי שיעבור לשלוחה ראשית.
עד כאן שלב 1
שלב 2
*לפני שנכנס לשלוחת העדכונים עובר בשלוחה "הוספת מספר לרשימת תפוצה" (בצורה שקטה כמובן)
ובכך שנרשם ברשימת התפוצה המערכת תזהה שהמספר הזה בעצם "שמע" את ההודעה החדשה.
שלב 3
הפניה לפי רשימת תפוצה
*אני עושה בשלוחת השמעת הקבצים שעשיתי בשלב 1 הפניה לפי רשימת תפוצה שמי שמופיע ברשימת התפוצה שהגדרתי בשלב 2 (דהיינו שכבר נכנס לשלוחת העדכונים) יחזור לשלוחה ראשית ורק מי שלא מופיע שם הוא ישמע את ההודעה הנ"ל.
שלב 4
ופה טמון העיקר. ואולי בעזרת הציבור נוכל לשפר את זה.
בשביל שכל פעם שתהיה הודעה חדשה בשלוחת העדכונים צריך למחוק את כל המספרים ברשימת התפוצה. כדי שכולם ישמעו שיש הודעה חדשה. ולהיכנס כל פעם לאתר ולמחוק את המספרים זה לא תכל'ס.
לכן השתמשתי בקוד 1111.php שהביא @איש-ימיני
וכך כשהמנהל מקליט הודעה חדשה הוא אח"כ עובר בשלוחת api שבה הקישור לאתר עם הקוד הנ"ל
כמובן שדרך זו היא קצת מורכבת ולא מספיק יעילה (לא כל אחד פה יכניס קוד לאתר ויעשה שלוחה שמאפסת את הרשימת תפוצה)
לכן אני מציע לציבור אולי מישהו יעשה קוד ויעלה אותו לאתר שלו לתועלת כולם שבו כל אחד יכתוב לעצמו בשלוחה מספר מערכת, סיסמא, ומזהה רשימת התפוצה. וכך יוכלו בצורה פשוטה יותר לאפס את הרשימת תפוצה.
ואולי בכלל יש למישהו פיתרון יותר מוצלח איך לאפס את הרשימה - אדרבה מחכה לפיתרונות
מי שמעונין להעלות קוד לאתר יכול לפתוח חשבון באתר הזה ולהעלות לשם את הקובץ הנ"ל (לשנות בתוך הקובץ את מספר המערכת והסיסמא וכן את המזהה קמפין)