הודעה חשובה על שינוי מתוכנן ב"האזנה אחרונה"
-
@eliyahu כתב בהודעה חשובה על שינוי מתוכנן ב"האזנה אחרונה":
אני מציע שברירת המחדל תהיה כך:
במידה והמאזין לא התחבר עם enter id המערכת תעביר אותו להאזנה אחרונה לפי הטלפון ממנו חייג.
במידה והמאזין התחבר עם enter id המערכת תעביר אותו להאזנה אחרונה לפי הזיהוי שלו.
(כמובן שיהיה אפשר להגדיר בשלוחה שעדיין המערכת תעביר להאזנה אחרונה לפי הטלפון).מה דעתכם?
(החלופה השנייה היא שברירת המחדל היא תמיד לפי מספר טלפון ויהיה אפשר להגדיר חזרה למיקום אחרון לפי זיהוי).אני הייתי משאיר את החלופה
השינוי בברית המחדל אינו נצרך באמת לאף אחד
ויכול לפגוע במי שמכניס את המשתמש עם ID מסיבות שונות ולא מעוניין שיחזור למיקום אחרון לפי ID
בכל אופן יוכלו להגדיר שיחזור לפי ID עם ישנו -
אני אוחז שבאופן כללי צריכים להשקיע כמה שיותר בהשארת המצב הקיים, ורק היכן שמוכרחים ממש להחליף - יחליפו,
כי אחרי הכול קשה לשנות הרגל של שנים, על אף שבעצם האפשרות החדשה יותר נוחה - ואילו היה מדובר בקביעת ההתחלה בוודאי היינו עושים את זה, בכל זאת כשכבר מורגלים אז זה אחרת, כי אז הרבה פעמים יותר נוח שלא לשנות באמצע דברים,
רק לפתח את זה בעזרת ה' בצורה הרבה יותר "בריאה", עם הוספת האפשרויות החדשות, ולתת לכל אחד להגדיר את מה שהוא צריך לפי הצרכים שלו,וכל אופן תודה רבה על ההשקעה העצומה שלכם כל הזמן, נחכה לאופציות החדשות.
-
אני יכול לעשות פתרון של הגדרה חדשה שתאפשר את התפריט הזה (בדומה למה שקיים במודול playfile).
אשמח לשמוע את דעתם של חברי הפורום הנכבד האם יש בזה צורך.בטח יש בזה צורך גדול, כי מה אעשה שכבר הגדרתי במאות שלוחות בקו [ללא גוזמה] את ההגדרה הזו, ועכשיו יבוטל לי פתאום האופצייה הזו שכולם התרגלו אליה שמייד בכניסה לשלוחה של קטגורייה מסויימת [שמתחתיה עשרות שלוחות השמעות קבצים] מייד שומעים תפריט אם לעבור להאזנה אחרונה מתחת לשלוחה זו.
נקודה נוספת, כמובן הכי טוב יהיה באם באמת תמצא פיתרון של הגדרה שתאפשר התפריט הזה - שיהיה ניתן להגדיר זאת בקובץ IVR בתפריט הראשי, ולא שיצטרכו להגדיר זאת בכל השלוחות שרוצים שההאזנה אחרונה שלהם יישמר בנפרד בשלוחה מסויימת.
תודה רבה על כל הפיתוחים, ובתקווה להתחשבות ככל האפשרי בכלל מנהלי המערכות שכבר השתמשו ונהנו עד היום [אשר חלק מהם כלל לא מודעים לשינויים ההולכים להתחולל..]. -
@eliyahu אולי כדאי לעשות כמו שעשו כשהחליפו את המקשים 7/9/*0/ועוד שהשמע"ק, שנתנו למנהלי המערכות במערכת עצמה לבחור מה יהיה הברירת מחדל,
זה יעזור לחלק מהבעיות הגדולות שעלו פה נראה לי... -
-
סיפור לשינה: "גלגולו של פיצ'ר"
סיפורנו עוסק במודול השמעת קבצים הפופולרי.
גיבור סיפורנו הוא לא אחר מאשר פיצ'ר האזנה אחרונה.
הפיצ'ר נולד מתוך בקשה פשוטה ותמימה "השיחה התנתקה לי באמצע שהקשבתי למשהו חשוב, אנא עזרו לי לחזור לקובץ ששמעתי".
לאחר לידתו, הפיצ'ר סבל מבעיות גדילה ועם הזמן הוא התחיל להתמודד עם בקשות מורכבות יותר בסגנון "למה אתה מחזיר אותי לשלוחה 1? אני רציתי רק את שלוחה 2!"
בהמשך, כבר כולם ממש כעסו עליו "אתה בכלל לא עובד! במקום להחזיר אותי למיקום הנכון אתה רק מתלונן וצורח "שגיאה" "שגיאה" ולא מקשיב למה שאומרים לך".
וכך הלך הפיצ'ר ודעך ודעך עד שהגיע לבית החולים על סף התמוטטות.
בבית החולים ניסו לטפל בחולה בדרכים המקובלות, אבל התברר ששום דבר לא עוזר והחולה לא מראה סימני החלמה.
בלית ברירה, התיישבו הרופאים והחליטו על ניתוח מורכב.
הניתוח הסתיים והחולה כרגע במחלקת התאוששות מחובר למוניטור צמוד.
אנחנו מקווים שבקרוב ממש, הפיצ'ר יקום בריא ושלם ויחזור לשמח את כלל המאזינים.
ועד כאן סיפורנו לערב זה. -
@eliyahu כעת ממש הניתוח
הכל משתבש....
נקוה שהסיפור הזה יגמר בטוב -
@אברהם-אברהם תפרט מה משובש
-
@eliyahu בהגדרה הפשוטה ביותר של האזנה אחרונה (בלי שום תוספות)
חוזר לנקודה מסויימת שאחזתי באחד הפעמים האחרונות
ולא משתנה לאחר האזנה לדברים אחרים -
@אברהם-אברהם כתב בהודעה חשובה על שינוי מתוכנן ב"האזנה אחרונה":
@eliyahu בהגדרה הפשוטה ביותר של האזנה אחרונה (בלי שום תוספות)
חוזר לנקודה מסויימת שאחזתי באחד הפעמים האחרונות
ולא משתנה לאחר האזנה לדברים אחריםמצטרף
@eliyahu מה זה?
https://f2.freeivr.co.il/post/109261 -
@אברהם-אברהם תפרט מה משובש
אצלי הוא פשוט משמיע את ה"ביפ" מלא פעמים ולא חוזר למיקום האחרון
ופתאום אני שומע את זה גם באיה קו שהוא "לא" בימות המשיח... -
@אברהם-אברהם @אבו @מתעניין אשמח שתשלחו לי דוגמאות (מערכת+סיסמה+שלוחה) למייל eliyahu@yemot.co.il כי מבדיקה שאני עשיתי עכשיו זה עובד לי חלק.
-
-
-
@eliyahu
ומה קורה כהיום למעשה עם ההגדרה הזאת [הגדרה בשלוחת תפריט check_last_play=yes], האם היא עדיין קיימת ?
או שחייבים להשתמש עם ההגדרה החדשה [manu_say_last_play=yes], ואז לרשום את פרמטרי הסינון של כל השלוחות שרוצים שמשם ישמעו האזנה אחרונה ??
[הכי עדיף שיהיו 2 האופציות]
בתודה מראש על כל פיצוצי הפיתוחים שלכם. -
@בסייעתא-דשמיא-0 כתב בהודעה חשובה על שינוי מתוכנן ב"האזנה אחרונה":
@eliyahu
ומה קורה כהיום למעשה עם ההגדרה הזאת [הגדרה בשלוחת תפריט check_last_play=yes], האם היא עדיין קיימת ?
או שחייבים להשתמש עם ההגדרה החדשה [manu_say_last_play=yes], ואז לרשום את פרמטרי הסינון של כל השלוחות שרוצים שמשם ישמעו האזנה אחרונה ??
[הכי עדיף שיהיו 2 האופציות]
בתודה מראש על כל פיצוצי הפיתוחים שלכם.כרגע האפשרות הישנה עובדת אבל היא תצא משימוש בהמשך.
כדאי בהחלט לעבור לאפשרות החדשה ולהגדיר שלוחות ספציפיות -
כרגע האפשרות הישנה עובדת אבל היא תצא משימוש בהמשך
צפי של זמן ?? [לדעת עד מתי לשנות, זו עבודה של שעות ע"ג שעות בשבילי ועוד כמוני.]
-
@בסייעתא-דשמיא-0 האמת, לא יודע...
אני הייתי רוצה לסגור את זה כבר עכשיו כי זה צורך משאבים אבל אנחנו משאירים את זה פתוח כדי לתת ללקוחות זמן להתארגן.
כשנסגור, נודיע על זה. -
-
@eliyahu @ימות-המשיח
תכליס
מה אני צריך להגדיר בשלוחה כדי להגיע להאזנה אחרונה? -
@WIZNITZ
במקום להקפיץ את הנושא אפשר פשוט לחפש באיזור התעשיה