לא נפתר קול ההקראה השתנה לפתע
-
פוסט זה נמחק! -
@מנצפכ כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
על הקריין החדש עשיתי כמה נסיונות בשני הקולות והם עבדו לי על 90-100 מילים | 480-500 תוים
אין הבדל בין הקולות מהבחינה הזוהוא מאוד מאוד לא צפוי.
קצת קשה לסמוך עליו לטקסטים משתנים.
פתאום כן עובד ופתאום לא עובד.
הרבה יותר לא עובד מהקולות הישנים. -
-
@יאנג-בוי כתבתי טווח שבו בדרך כלל עבד, כמעט ולא היה פחות מ480 תוים שלא עבד, אבל זה גם קרה
אולי בהמשך אעשה בדיקה יותר מקיפה או שימות המשיח ישחררו לנו קצת יותר מידעלדעתי זה לפי אורך ההשמעה בצורה מדוייקת רק שב 480 זה יותר משמעותי מאשר ב 2000 תוים ולכן זה מרגיש פחות יציב -
יש גם מייל לטלפון עם שליחה וקבלה,
שעכשיו חצי מההודעות אינן עובדות,
וכאשר יש הודעה שהוא לא יכול להקריא אי אפשר להיכנס לשלוחה בכלל,
וגם לא לשמוע הודעות קודמות,
אלא זה אומר המקש שהוקש שגוי.צריך תיקון דחוף,
או לפחות הסבר למה זה קרה,
ואגב, אם משנים את המהירות למהירות 1 זה כבר עוזר קצת.rate=1
-
@חכמון כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
ואגב, אם משנים את המהירות למהירות 1 זה כבר עוזר קצת.
דווקא לי עובד עם ההגדרה הבאה, ועם הסיפרה 2
tts_rate=2
-
בעולם ובעידן כמו שלנו,
בה קולות הרובוטים משתכללים בלי פורפוציות,
בצורה טבעית עד כמעט אנושית,
טיבעי הדבר שגם ימות, כחברה משוכללת ומתקדמת ביותר,
שגם הם יתקדמו ויביאו בשורה משלהם בעולם קולות הרובוטים.אז להישאר ולהרוס גם את מה שאיכשהו, נחשב היה כהכי טוב?
פלא.וטוב שהחזירו את האשכול כסיווג 'לא נפתר' -
@מנצפכ כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
כתבתי טווח שבו בדרך כלל עבד, כמעט ולא היה פחות מ480 תוים שלא עבד, אבל זה גם קרה
אולי בהמשך אעשה בדיקה יותר מקיפהשים לב שבמייל בטלפון 8.2.5 שפורסם, עדיין מקבל שגיאת "בשלוחה זו, עדיין אין השמעות"
זה רק אצלי?@מנצפכ כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
או שימות המשיח ישחררו לנו קצת יותר מידע
Spoilerבא נתכונן לבשורה הקשה שימות מחליטים שכדי להשתמש במנוע הזה באופן שוטף צריך יחידות/תשלום חודשי על המערכת, דמי קישוריות זה משהו ששייך להיסטוריה, ול'ימות' לא ממש שווה לממן גם שירותי אחסון וגם קריינות,
מקווה שאני טועה -
-
@פלוס
אני מצטרף לקריאה -
@דוד_מלך_ישראל כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
@פלוס כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
אם זה פעולה יזומה,
אני בקריאה לחברת ימות המשיח
הרובוט כרגע - הוא קול שמאוד מציק - ויהיו שיאמרו מעצבן,
אנא ואנא, החזירו לפעילות את הקולות הקודמים שהיו,
בטוחני שעוד רבים וטובים מפריע להם העניין.
תודה רבה!ואם גם לכם זה מפריע, לייקו ו/או כתבו כאן בשרשור, חשוב שיראו את הכמות!מצטרף...
משמעותי מאד, בפרט לטקסטים ארוכים.ישנה בעייה אחת שעוד לא מצאתי אפשרות להתגבר עליה כלל וכלל,
אני משתמש בהקראות דרך -API , ואת כל המקומות שהקריין לא הקריא טוב, עוד ניקדתי איכשהו...
אבל יש לי הקראת תאריכים לועזיים אוטומטית דרך API , ובחודש הלועזי "יוני" יש לקריין בעייה רצינית...
הוא מקריא ללקוחות שלי: 14 בִּיוֵנֵי (שימו לב לניקוד...) 2025
מה עושים?? (אין שום אפשרות לנקד עצמאית את כל התאריכים של העשר שנים הקרובות...) (והתאריכים משתנים אוטומטית לפי הביקוש של הלקוחות, ואין לי דרך להתחיל לנקד כל שעה...)
-
@זאביק
אתה יכול להשתמש בdate במקום בהקראה רגילה. -
@זאביק רג'קס להחלפה של כל המופעים של המילה "יוני"/"ביוני" בסטרינג שאתה מחזיר לימות למילה המנוקדת כראוי,
סתם ככה כדאי לך להעביר בפונקציה מסויימת כל סטרינג שאתה שולח לימות בחזרה, ובפונקציה הזו תוכל להטמיע כל מיני החלפות והסרת תווים לא רצויים, רווחים מיותרים וכדו'
הנה גם מערך מנוקד שיש לי,
const months = ['יָנוּאָר', 'פֶבְּרוּאָר', 'מֵרְץ', 'אַפְּרִיל', 'מַאי', 'יוּנִי', 'יוּלִי', 'אוֹגוּסְט', 'סֶפְּטֶמְבֶּר', 'אוֹקְטוֹבֶּר', 'נוֹבֶמְבֶּר', 'דֵּצֶמְבֶּר'];
-
זה נורא. יש לי הרבה שלוחות עם כותרות בקובץ TitleVoice.ini וכן הודעות מערכת ארוכות שפשוט לא עובד כעת.
עכשיו לך תחפש איפה יש הודעה ארוכה...
כבר היה מותר לימות להגיב. -
@מתעניין כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
כבר היה מותר לימות להגיב.
@ימות-המשיח @eliyahu אפשר התייחסות רשמית לעניין?
אני לא יודע עם שווה לי לעבוד על כל המודולים בAPI שעושים בעיות בגלל זה, ולשכתב אותם עם מחלקה חדשה להמרה אוטומטית של הטקסטים לקבצי שמע שיועלו לשלוחה ייעודיות במערכת, או שמחרתיים פתאום זה יסתדר.. -
@אביי-ורבא כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
@ימות-המשיח @eliyahu @שמואל אפשר התייחסות רשמית לעניין?
בהחלט היה מותר להודיע/להגיב על דבר כזה
אפילו אם היו מחליטים אכן להוריד את הקולות (דבר שיגרום הרבה בעיות ונזק ללקוחות) - מותר להגיע הודעה רשמית או לפחות לענות לשאלות! -
אסביר בצורה מפורטת יותר, איזו תקלה עומדת להיגרם להמון לקוחות בחודש הבא:
יש לי קובץ בדטה בייס, עם תאריכים לועזיים בצורה של ספרות בלבד,
ויש לי קוד ששואב את הנתונים דרך API ומקריא את התאריכים ללקוחות שלי במערכת הטלפונית,
וכך נראה הקוד:
{ type: "text", data: "בתאריך" }, { type: "text", data: date.toLocaleDateString("iw-IL", optionsDate) },
וכעת שמתי לב, שאת התאריך 14 ביוני 2025 למשל, הוא מקריא לי בטלפון כך (שימו לב לניקוד):
14 בִּיוֵנֵי 2025
וכעת מאות לקוחות שלי שומעים בטלפון "בִּיוֵנֵי" , ולא מבינים מה הקריין בדיוק אומר,
וכנראה שהבעייה הזו תהיה גם בעוד מערכות רבות בחודש יוני הקרוב למניינם,
@אביי-ורבא הרעיון שנתת למעלה יעזור לי לקוד שלי?? או שההמרה של התאריך לטקסט נמצאת בשרת של ימות, וזה לא יעזור לי?
-
@זאביק אולי כדאי שתפתח נושא חדש עם בלוק הקוד הרלוונטי, ואשתדל לעזור לך,
-
העניין הוא כזה:
כיון שיש פונקצייה "רשמית", של המרת תאריך לועזי, מתבנית של מספרים לקריינות של טקסט,
ובהרבה מערכות משתמשים עם זה,
וכעת התברר שהקריין החדש אינו יודע לקריין כראוי את חודש "יוני", (כפי שהבאתי בהודעות קודמות),
אז לכאורה זה כבר קשור ל"באגים במערכת",
וא"כ אולי יותר נכון מבחינה מקצועית, שמצד ימות המשיח ינסו לסדר את הבאג של "יוני" ??
-
@זאביק לא סתם הצעתי שתשלח את כל הבלוק קוד, לפי מה שאני רואה אתה שולח text רגיל, שהמערכת לא מפרשת כמחרוזת תאריך, אז לכאורה זה אצלך הtoLocaleDateString ממיר את זה לסטרינג משהו כזה
יום שלישי, 20 במאי 2025
(זה משתנה לפי הoptionsDate) -
@אביי-ורבא אולי כדאי לזה כבר נושא חדש.
-
@avrham אם כבר אתה פה אולי תחכים אותנו בעניין רובוט ההקראה?????