שדרוג! מודול ניתוביה - ללא עלות יחידות
-
@יהודה-צ-כ אני חושב שצריך הגדרה בשלוחה האם עוניין בעלות יחידות או בפרסומות בלי יחידות
-
@צבי-ד-צ כתב בשדרוג! מודול ניתוביה - ללא עלות יחידות:
@יהודה-צ-כ אני חושב שצריך הגדרה בשלוחה האם עוניין בעלות יחידות או בפרסומות בלי יחידות
אבל גם עם הפרסומות שלוחת ראוטינג
עולה יחידות,
וחוץ מזה שלא בכל קו יש שלוחת ראוטינג אז ככה שלא שייך לעשות את הפרסומות רק במודול הזה. -
@יהודה-צ-כ רק כתבתי רעיון... שאפשר לעשות ככה בשלוחת ראוטינג - בחירה במקום ביחידות פרסומות, ומכיוון שבראוטינג זה קצת לא לעניין פרסומות (כי הלקוח צריך להתקשר...) שיעשו במוזיקה בהמתנה למי שרוצה.
-
@מתעניין כתב בשדרוג! מודול ניתוביה - ללא עלות יחידות:
@שלוימי-770 משום מה כל מספר שאני מנסה
זה מתנתק מייד.טופל.
-
יש אפשרות לחייג עם זיהוי המערכת?
-
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@CUBASE יישר כח!
המייל שלי Z91659165@GMAIL.COM -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@חכמון שלחתי
-
@שלוימי-770 למה בעצם שלא יפתחו את זה גם בשאר הניתובים? תור, מספר אישי (ורטואל פלוס)?
-
@שלוימי-770 מה ההגדרות המלאות שזה יעבור למספר נגיד 0533105331
-
@מערכת-המשפחה לא ניתן להגדיר מראש את המספר אליו יעברו, פשוט נכנסים לשלוחה ומקישים את המספר אליו רוצים לחייג
-
בקיצור בשורה שלא שווה כמעט
לא רואה את העניין מלבד שמאפשר בקלות לעקוף חסימות שבמחלוקת בין הוועדות [ובלי היכנס חלילה לנושא]
אני הייתי מבקש אם כבר לעשות בראוטינג או מודול תור ואולי גם בשליחת קמפיינים, מחירים זולים יותר וזאת תהיה בשורה אמיתית
זאאת אומרת לתת אופציה שמי שרוצה ישולב לו פרסומת בראטינג למשל והיעלה לו חצי מחיר הניתוב שיחה למסרים שהוא יגדיר, יוזיל מאוד את עלויות שירות הלקוחות השוניםכמובן שהם לא חייבים...
-
האם ניתן לחייג בחינם גם דרך מודול SIP בכפוף לשמיעת פרסומות, זה יכול להוזיל מאוד שאוכל להקים קו ביתי של ימות ושיחות יוצאות חינם.
-
@מנסה כתב בשדרוג! מודול ניתוביה - ללא עלות יחידות:
בקיצור בשורה שלא שווה כמעט
לא רואה את העניין מלבד שמאפשר בקלות לעקוף חסימות שבמחלוקת בין הוועדות [ובלי היכנס חלילה לנושא]למה?
למשל יש שם הקלטת שיחות,
ולמי שיש לו C2 שלא יכול להקליט בלי צליל מעצבן,
יכול לחייג דרך זה ולהקליט את השיחה,
וזה יכול אף להישלח למייל מוגדר.